bagoly logů
ELTE logů

Eötvös Loránd Tudományegyetem - Informatikai Kar

Tudományos Diákköri Adatbázis (TDA)


FŇĎoldal

ÔĽŅ
TDK elj√°r√°srend

Az ELTE IK Informatikatudom√°nyi Szekci√≥j√°nak mŇĪk√∂d√©si rendje

1. TDK konferencia évente két alkalommal van a karon: decemberben és májusban (általában hó 15 után)

2. Egy h√≥nappal ¬†a konferencia elŇĎtt a TDK-ra jelentkezni kell a dolgozat c√≠m√©nek, absztraktj√°nak √©s a t√©mavezetŇĎj√©nek a megad√°s√°val.

3. K√©t h√©ttel a konferencia elŇĎtt le kell adni a dolgozatot elektronikusan.

4. A dolgozatokr√≥l szakmai b√≠r√°l√≥k √≠r√°sos b√≠r√°latot k√©sz√≠tenek. A hallgat√≥ a konferencia elŇĎtt megkapja a b√≠r√°latot √©s a b√≠r√°l√≥ k√©rd√©seit.¬†

5. A TDK konferenci√°n 15 perces elŇĎad√°sban be kell mutatni az el√©rt eredm√©nyeket, melyet 5 perc k√©rd√©s-v√°lasz blokk k√∂vet. A Q&A sor√°n a b√≠r√°l√≥, a zsŇĪri √©s a jelenl√©vŇĎk k√©rd√©seire egyar√°nt v√°laszolni kell.

6. A konferenci√°n 3-5 tag√ļ zsŇĪri √©rt√©keli a bemutatott munk√°t az elhangzott elŇĎad√°s, az √≠r√°sos b√≠r√°lat √©s a k√©rd√©sekre adott v√°laszok alapj√°n.¬†

7. A zsŇĪri 1., 2. √©s 3. d√≠jakat oszt ki, illetve Dics√©retben r√©szes√≠theti a bemutatott dolgozatokat, illetve kihirdeti, mely dolgozatot aj√°nlja OTDK-n val√≥ bemutat√°sra.

8. Az OTDK-ra javasolt dolgozatokat a zsŇĪri megvizsg√°lja √©s javaslatot tesz diplomamunkak√©nt val√≥ elfogad√°sra jeles minŇĎs√≠t√©ssel.¬†¬†

9. A TDK dolgozat diplomamunkaként való elfogadásának rendje itt található

10. Amennyiben a TDK dolgozat nem ker√ľl diplomamunkak√©nt elfogad√°sra az v√°ltozatlan, vagy m√≥dos√≠tott form√°ban beny√ļjthat√≥ diplomamunk√°nak.

11. Pontos hat√°ridŇĎk a tda.inf.elte.hu oldalon ker√ľlnek kihirdet√©sre.

 

Seg√≠ts√©g a TDA oldalon t√∂rt√©nŇĎ jelentkez√©shez

A TDK konferenci√°ra val√≥ jelentkez√©s ¬†a tda.inf.elte.hu oldalon kereszt√ľl t√∂rt√©nik. Itt kell regisztr√°lni, t√©maki√≠r√°st megtenni, absztraktot, dolgozatot felt√∂lteni az al√°bbi l√©p√©sek szerint:

1. Regisztr√°ci√≥, regisztr√°ci√≥ megerŇĎs√≠t√©se a kapott email utas√≠t√°sai alapj√°n.

2. Belépés

3. T√©maki√≠r√°sok men√ľpont alatt l√©tre kell hozni egy T√©m√°t, ahol a kutat√°si feladat ker√ľl megfogalmaz√°sra a t√©mavezetŇĎk megad√°s√°val.¬†

4. Ezut√°n a Konferenci√°k men√ľpont alatt a megfelelŇĎ konferenci√°t kiv√°lasztva a Regisztr√°lok gomb seg√≠ts√©g√©vel kell a konferenci√°ra jelentkezni a 3-as pontban ki√≠rt t√©m√°t kiv√°lasztva az absztrakt felt√∂lt√©s√©vel.

5. A dolgozat lead√°si hat√°ridŇĎ elŇĎtt a dolgozat felt√∂lt√©se a Konferenci√°k men√ľpont alatt az adott konferenci√°n√°l tal√°lhat√≥ Leiratkoz√°s/V√°ltoztat√°s gomb megnyom√°s√°val el√©rhetŇĎ fel√ľleten.

K√©sz√ľlt: 2013. j√ļnius 26. szerda, 09:37
√ćrta: Super User
a karok ikonkŠi
login ikon

Bejelentkezés
friss hir ikon

Friss hírek

hatŠridűk, esemťnyek ikon

Határidõk, események

friss tťma kiŪrŠsok ikon

Friss téma kiírások

bagolyka ikon
ŕj MagyarorszŠg logů

Impresszum | RSS