bagoly logó
ELTE logó

Eötvös Loránd Tudományegyetem - Informatikai Kar

Tudományos Diákköri Adatbázis (TDA)


FĹ‘oldal


TDK eljárásrend

Az ELTE IK Informatikatudományi Szekciójának működési rendje

1. TDK konferencia évente két alkalommal van a karon: decemberben és májusban (általában hó 15 után)

2. Egy hónappal  a konferencia előtt a TDK-ra jelentkezni kell a dolgozat címének, absztraktjának és a témavezetőjének a megadásával.

3. Két héttel a konferencia előtt le kell adni a dolgozatot elektronikusan.

4. A dolgozatokról szakmai bírálók írásos bírálatot készítenek. A hallgató a konferencia előtt megkapja a bírálatot és a bíráló kérdéseit. 

5. A TDK konferencián 15 perces előadásban be kell mutatni az elért eredményeket, melyet 5 perc kérdés-válasz blokk követ. A Q&A során a bíráló, a zsűri és a jelenlévők kérdéseire egyaránt válaszolni kell.

6. A konferencián 3-5 tagú zsűri értékeli a bemutatott munkát az elhangzott előadás, az írásos bírálat és a kérdésekre adott válaszok alapján. 

7. A zsűri 1., 2. és 3. díjakat oszt ki, illetve Dicséretben részesítheti a bemutatott dolgozatokat, illetve kihirdeti, mely dolgozatot ajánlja OTDK-n való bemutatásra.

8. Az OTDK-ra javasolt dolgozatokat a zsűri megvizsgálja és javaslatot tesz diplomamunkaként való elfogadásra jeles minősítéssel.  

9. A TDK dolgozat diplomamunkaként való elfogadásának rendje itt található

10. Amennyiben a TDK dolgozat nem kerül diplomamunkaként elfogadásra az változatlan, vagy módosított formában benyújtható diplomamunkának.

11. Pontos határidők a tda.inf.elte.hu oldalon kerülnek kihirdetésre.

 

Segítség a TDA oldalon történő jelentkezéshez

A TDK konferenciára való jelentkezés  a tda.inf.elte.hu oldalon keresztül történik. Itt kell regisztrálni, témakiírást megtenni, absztraktot, dolgozatot feltölteni az alábbi lépések szerint:

1. Regisztráció, regisztráció megerősítése a kapott email utasításai alapján.

2. Belépés

3. Témakiírások menüpont alatt létre kell hozni egy Témát, ahol a kutatási feladat kerül megfogalmazásra a témavezetők megadásával. 

4. Ezután a Konferenciák menüpont alatt a megfelelő konferenciát kiválasztva a Regisztrálok gomb segítségével kell a konferenciára jelentkezni a 3-as pontban kiírt témát kiválasztva az absztrakt feltöltésével.

5. A dolgozat leadási határidő előtt a dolgozat feltöltése a Konferenciák menüpont alatt az adott konferenciánál található Leiratkozás/Változtatás gomb megnyomásával elérhető felületen.

KĂ©szĂĽlt: 2013. jĂşnius 26. szerda, 09:37
ĂŤrta: Super User
a karok ikonkái
login ikon

Bejelentkezés
friss hir ikon

Friss hírek

határidők, események ikon

Határidõk, események

friss téma kiírások ikon

Friss téma kiírások

bagolyka ikon
Új Magyarország logó

Impresszum | RSS